Servicii oferite
01
Psihodiagnoză
La baza oricărei intervenții psihologice eficiente se află o evaluare precisă și comprehensivă.
Psihodiagnoza clinică implică o serie de teste și interviuri specializate menite să descopere profunzimea problemelor tale emoționale și comportamentale.
Fiecare pas al evaluării este conceput pentru a te ajuta să te cunoști mai bine și pentru a elabora împreună un plan de tratament centrat pe obiectivele tale.
02
Consiliere psihologică
Viața vine cu numeroase provocări care pot aduce stres, anxietate și alte tulburări emoționale.
În cadrul sesiunilor de consiliere psihologică, îți este oferit sprijin într-un spațiu sigur și confidențial unde poți împărtăși și explora.
Consilierea psihologică poate fi utilă în tratamentul unei game largi de afecțiuni, cum ar fi:
Anxietatea: Atacuri de panică, anxietate generalizată, fobii.
Depresia: Stări de tristețe profundă, pierderea interesului pentru activități.
Stresul: Managementul stresului, burnout.
Problemele de relație: Dificultăți de comunicare, conflicte, divorț.
Traume: PTSD, traume din copilărie.
Problemele de adaptare: Schimbări majore în viață, tranziții.
Tulburările de alimentație: Anorexie, bulimie.
Tulburările de somn: Insomnie, tulburări ale somnului.
Probleme legate de identitatea personală: Crize existențiale, căutarea sensului.
03
Dezvoltare personală
Criticul interior este o parte a personalității noastre care ne evaluează deciziile, ne torturează cu îndoieli, ne face să regretăm greșelile noastre și ne planifică activitățile viitoare.
Unul din principalele obiective din cadrul dezvoltării personale este de a construi o imagine opusă acestui critic, și anume un „antrenor interior”, care să-l însoțească.
În timp ce criticul interior poate fi puternic, acesta poate fi calmat de vocea antrenorului interior. Criticul poate să nu dispară niciodată complet, însă i se poate reduce puterea distructivă și, făcând acest lucru, construim noi rețele neuronale care ne susțin bunăstarea și stima de sine.
04
Consiliere de cuplu
Terapia de cuplu este văzută ca un proces de explorare profundă, în care partenerii sunt invitați să se cunoască mai bine atât pe ei înșiși, cât și pe celălalt, descoperind și înțelegând influențele nevăzute care modelează relația lor.
Aici, fiecare partener nu este doar în relație cu celălalt, ci și cu aspecte ale propriei personalități – dorințe, frici și idealuri, care uneori rămân ascunse și neconștientizate.
Scopul final este ca fiecare partener să-și poată îmbogăți relația, nu prin schimbarea celuilalt, ci prin schimbarea felului în care interacționează cu propriile trăiri și dorințe. Astfel, relația de cuplu devine o călătorie de autocunoaștere și dezvoltare pentru amândoi.